Wallstickers tekst

Unikke wallstickers tekst – brug dine ord som vægdekoration !

For tiden er wallstickers tekst, de mest efterspurgte og populære wallstickers i vores sortiment. Men følger man tidens trend og behov, er det meget forståeligt, da ønsket om et personligt hjem bliver størrer og størrer, og med disse wallstickers er det muligt. Man kan udtrykke sig med budskaber, meninger, tekst eller citater, på tværs af hinanden eller som enkeltstående, og så endda uden at gå på kompromis med designet. Der er næsten ingen grænser for muligheder inden for denne kategori, det er kun ordene og tankerne bag, der kan sætte en grænse for netop den wallstickers tekst du ønsker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallstickers tekst – Produktion

Wallstickeren bliver produceret  i en vinyl/folie der kan klæbe på de fleste overflader, og inderfor en 2 årig periode tages ned uden problemer. Wallstickeren med tekst kan selvfølgelig også fjernes efter en længere periode, men så vil det kræve lidt varme fra en føntørrer eller anden varmekilde. Dette får limen til at slippe, og vil kunne aftages uden spor af lim rester eller anden skade. Er du i tvivl er du meget velkommen til at kontakte os på mail: info@funkywall.dk.

Før folien er klar, bliver den forarbejdet i en computerstyret maskine, der med en meget præcis kniv, skærer alle formerne ud så de kan fritlægges og klargøres til montage på vægge, skabe, spejle eller anden ønsket placering. Alle wallstickers med tekst bliver produceret på vores eget værksted i Aalborg, da vi bedre kan sikre kvalitet, levering og billige priser.
Levering af wallstickers tekst er 1-2 dage, medmindre det er en speciel opgave, men så aftaler vi altid leveringstiden.

Sortimentet bliver hele tiden udvidet, men skulle du have et specielt ønske er du meget velkommen til at sende os en mail på info@funkywall.dk eller ringe på tlf: 40267140 så vil vores support team være behjælpelige med design og pris. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *