Funkywall.dk v/Aalborg skilte

Håndværkervej 18 9000 Aalborg

Åbningstider:

Man – tors    08.00 – 16.00 Fredag         08.00 – 13.00

Kontakt:

Tlf: 40 26 71 40 E-mail: info@funkywall.dk

Ofte Stillede Spørgsmål

Læs gerne de ofte stillede spørgsmål inden du sender en mail

Hvad er fragtprisen på varer købt hos Funkywall.dk?
Fri fragt på alle bestillinger over 399,-. Ved bestillinger under 399,- leveres bestillingen for 45,-.
Hvilke betalingsmåder kan benyttes på Funkywall.dk?
Hos Funkywall.dk modtages følgende betalingskort: Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard debit/Maestro, JCB, American Express eller eDankort. Alle betalinger foregår via Nets.
Hvor lang er leveringstiden?
Hos Funkywall.dk produceres din bestilling, på eget værksted, så snart vi modtager din bestilling. Herefter pakkes og sendes din bestilling og du har dine varer 2-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling.
Hvordan er sikkerheden i forbindelse med betaling?
De oplysninger du indtaster i forbindelse med betaling krypteres med en SSL-kryptering. Det er derfor kun dig, som køber, og Nets der har adgang til de indtastede oplysninger.
Hvordan ser processen ud efter jeg har afgivet min bestilling?
Når vi modtager din bestilling, sætter vi produktionen af dine varer i gang. De varer du bestiller hos funkywall.dk produceres altså efter bestilling, og dette er med til at vi kan sikre høj kvalitet og levering til tiden.
Modtager jeg en bekræftigelse på min bestilling?
Ja, når din bestilling er registreret hos os sender vi en ordrebekræftigelse til den mailadresse du har opgivet i forbindelse med bestillingen. 

Send os en E-mail

[ninja_forms_display_form id=”3″] Vi besvarer E-mails så hurtigt vi kan, men der kan gå op til 24 timer i travle perioder.