foto på lærred

Lad os printe dit foto på lærred

Er du træt af de almindelige gammeldags billeder, der bare bliver gemt hen i en fotobog og samle støv. Med foto på lærred er det nu muligt at få dine billeder fremkaldt i stor størrelse lige til at hænge på væggen og pynte, samt skabe atmosfære i form af billedets indhold –  feriebilleder, fotos af børnebørnene, kæledyret m.m. Foto på lærred giver kort sagt dit hjem et meget mere personligt præg, og kan derved  skabe trygge rammer for dig og din familie. Og så er det en billig løsning til en flot vægdekoration.

Tryk her for at se foto på lærred

Der er ingen grænser i forhold til foto på lærred, det er kun fantasien og billederne der sætter grænsen.
Og hos funkywall.dk har vi gjort det nemt. Du bestiller din ønskede størrelse af foto på lærred samt uploader dine billeder direkte på hjemmesiden. Når vi modtager din ordre, sikre vi selvfølgelig at dine billeder er i et format, der kan sikre  den bedste kvalitet af dit billed – med garanti for tilfredshed. Skulle der opstå tvivl eller spørgsmål under bestilling, står vores kundeservice selvfølgelig klar på mail: info@funkywall.dk eller tlf: 40267140 til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvaliteten af  foto på lærred !

Foto på lærred fra funkywall.dk er printet på kvalitets lærred i bomuld, der giver en glat overflade der ikke folder og holder i mange år. Vi printer lærredet med den nyeste teknik, hvilket giver printet skarpe og farveægte toner, der med sikkerhed vil imponere. Farverne der bruges er meget uv bestandige, så selvom de bliver påvirket af solen eller lampe vil de ikke falme, de forbliver skarpe.
Printet bliver seminmat når det laves på lærred, hvilket forhindre genskind og reflekser fra solen eller lamper. Endvidere kan både farver og lærred tåle aftørring. 

Venlig hilsen

Funkywall.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *