wallstickers verdenskort

wallstickers verdenskort

Wallstickers verdenskort er en forholdsvis ny form for udsmykning i Danmark, men i andre dele af verden har det været en kendt og elsket dekorationsform i mange år. Der er nøjagtig de samme tema-muligheder som med alle andre former for udsmykning, og nogle flere, som man ellers normalt ville skulle betale ganske store summer for. En vægdekoration i ordentlig kvalitet er det normalt kun en klasse-maler, der kan lave overbevisende. Med en wallsticker kan du få enhver til at tro at der er en dør ind til et andet rum lige der ovre i hjørnet.

Denne flotte wallsticker er lavet som et verdenskort, wallstickers verdenskort er super gode til at lave et rejse kort ud af, man kan sætte sine ferie billeder på og på den måde huske alle de vidunderlige steder man kan været i verden.

På trods af betegnelsen kan man sætte sine wallstickers verdenskort på en hvilken som helst egnet overflade, på lofter, gulve, vægge og møbler eller andre steder. Wallstickers er lette et sætte op, og kommer naturligvis med instrukser for montering.

Det anbefales at sætte wallstick på så glat en overflade som muligt, dvs. uden for meget struktur. Dette er ikke bare på grund af klæbe evnen, men også det endelige udseende. Glas, fliser og lignende er også glimrende underlag, ligesom man kan få versioner, der er specielt egnede til udendørs brug. Man skal dog sørge for at overfladen er helt ren og tør, inden man sætter sin wallsticker op. Har man malet overfladen for nylig bør den have mindst to uger til at tørre op.

Skulle man ønske det, er det også let at fjerne en wall sticker igen. Løft et hjørne og træk forsigtigt af. Har wallstickeren siddet i længere tid (over 6 måneder) kan det være en god ide at varme lidt på den med en føntørrer for at få limen til at slippe lettere.

Man kan få wallstickers i et utal af farver og motiver. Et af de mest populære er wallstickers verdenskort. Dette kan fås i forskellige størrelser og farver, og også i udgaver med forskellige mønstre. Sæt et verdenskort op på køkkenvæggen og marker med knappenåle, hvor du har været. Og med en anden farve knappenåle, hvor du kunne tænke dig at komme hen. Eller sæt det i loftet lige over din seng, så du hele tiden kan huske på, hvorfor du startede den rejseopsparing henne i banken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *