Handelsbetingelser for aalborgskilte.dk’s hjemmeside, https://funkywall.dk

Generelle oplysninger om virksomheden

Funkywall ( en del af Aalborgskilte)

Virksomhedens juridiske navn: Aalborg skilte Virksomhedens kaldenavn: Aalborgskilte.dk Selskabsform: Enkeltmandsfirma CVR-nr.: 30855124 Etableringsår: 2007 Adresse: Håndværkervej 18, 9000 Aalborg Telefon: +45 40 26 71 40 Ledelse: Anders Reberholt (Direktør) E-mail: info@aalborgskilte.dk Hjemmeside: www.aalborgskilte.dk

Bankforbindelse: Jyske Bank Konto nr: 5079 1454650

Definitioner

Aftalens parter “Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til funkywall.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“funkywall.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside, hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation

På funkywall.dk kan du finde oplysninger om varens væsentlige egenskaber. Send en e-mail til adressen info@funkywall.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller i øvrigt har spørgsmål.

Priser

Alle priser er dagspriser og gælder kun på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK) og Incl. 25% moms.

Fragtpriser

Ved forsendelse til danske adresser sendes alle vores ordrer med Post Danmark eller GLS. Hos funkywall.dk opkræver vi et fast fragtgebyr på 45 kr. hvis du køber for mindre end 399 kr. Ved ordrer over 399 kr. sendes varen uden omkostninger for dig.

Sådan handler du hos funkywall.dk

For at foretage et køb på funkywall.dk, skal du gøre følgende:

– Find den eller de varer, som du ønsker at købe, og læg dem i indkøbskurven. – Gå herefter til kassen – Indtast dine personlige oplysninger – Vælg forsendelses-/betalingsmåde – Godkend vores forretningsbetingelser – Tjek, at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Vi modtager bestilling på følgende måder:

– via netbutikken – via e-mail – via telefonisk bestilling – via post

Alle priser på hjemmesiden angives incl. moms, som udgør 25%. Alle priser på hjemmesiden er angiven inklusive alle afgifter, told, m.m.

Alle førpriser, som er angivet på hjemmesiden, er vejledende listepriser, konkurrenters priser eller funkywall.dk’s egen førpris.

Aftaler på vores hjemmeside kan alene indgås på dansk.

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere. Når du har oprettet en konto, kan du logge ind på funkywall.dk internetbutik og se indhold og ordrestatus for alle tidligere ordrer. Har du ikke oprettet en konto, fremgår aftalen af den bestillingsbekræftelse, som du har modtaget via e-mail.

Betaling

Dankort/Visadankort eller kreditkort: De kontooplysninger, som du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Det er således ikke muligt for andre personer at se eller gemme dine oplysninger. Ved køb med Dankort eller kreditkort fratrækkes beløbet din konto, så snart funkywall.dk afsender varen.

Bankoverførsel: Når du har bestilt dine varer hos funkywall.dk skal du overføre ordrebeløbet til det anførte kontonummer i vores pengeinstitut. Når vi har modtaget pengene sender vi dine varer fra vores lager.

EAN: Offentlige institutioner og virksomheder kan også bestille. Dette kræver EAN nummer og et rekvisitionsnummer.

Reklamation

funkywall.dk yder ifølge den danske købelov 2 års reklamationsret fra varens modtagelse på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til funkywall.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til funkywall.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Ved reklamation er du velkommen til at sende varen eller aflevere varen på vores adresse.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Private har disse 2 års reklamationsret hvor erhvervsdrivende har 1 års reklamationsret ifølge gældende lovgivning.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for funkywall.dk kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Funkywall.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Fortrydelsesret

Når varen returneres, og fortrydelsesretten benyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en vare i vores internetbutik, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage, efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres. Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse, og der returnere varen og fortryde købet.

Der ydes ikke fortrydelsesret på specielfremstillet varer. Specielfremstillet varer kendetegnes ved at de er præget således at de kun passer til jeres behov, det kan være unikke tekster, logoer og mål samt farver.

Adressen er: Funkywall v/Aalborg skilte, Håndværkervej 18, 9000 Aalborg

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bankkonto. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, vil vi kontakte dig for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Forbehold for ændringer

Funkywall.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om ændringer. Funkywall.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Retslige uoverensstemmelser:

Alle retslige og økonomiske uoverensstemmelser skal foregå ved retten i Aalborg.

Misbrug

Misbrug af funkywall.dk vil medføre politianmeldelse.

Handelsbetingelser 1